rayban
Ludo Diels, the man and his vision

Ludo Diels (1970) studeerde in Antwerpen communicatiemanagement en aan de universiteit van Maastricht Cultuurwetenschappen. Al tijdens zijn studietijd schreef hij over uiteenlopende onderwerpen voor verschillende media. Na zijn gevolgde studies werkte hij een aantal jaren in de projectontwikkeling, voornamelijk in Duitsland.
Toch bleef de behoefte om te schrijven altijd aan hem trekken. In 2002 besloot hij zijn eigen tekst- en communicatiebureau op te zetten. Inmiddels schreef hij als freelancer voor verschillende dagbladen en tijdschriften zoals de Volkskrant, HP /de Tijd, Chapeau! Magazine en het cultureel maandblad Zuiderlucht.

Naast journalistieke activiteiten ging het bureau Ludo Diels Tekst Et Cetera zich ook steeds meer manifesteren als partner voor bedrijf en overheid bij marketingcommunicatie en bedrijfsjournalistiek. Afgezien van het journalistieke handwerk richtte hij zich ook steeds meer op het bedrijfsleven. Van persbericht tot jubileumboek en van sociaal of economisch jaarverslag tot een imagebrochure of visitekaartje bestrijken zijn activiteiten. Ook het verzorgen van pers en publiciteit voor culturele evenementen of bedrijven behoort tot het takenpakket.
Bovendien werkt Ludo Diels samen met een groot aantal specialisten die hij per project inhuurt c.q. langszij neemt. Hierdoor krijgt iedere opdrachtgever gegarandeerd zijn eigen exclusieve aandacht en specifieke karakter.
Ludo Diels Tekst Et Cetera is door deze werkwijze voor de opdrachtgever de enige aanspreekpartner en kan flexibel ‘lean and mean’ opereren.

intro

tekstetcetera

werkwijze

portfolio print

portfolio video

kunstblik

column

contact

Login
RoyWanders4059